VERKOCHT

Puccinistraat 122 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Sommige woningen halen het internet niet eens. Dit appartement is al verkocht voordat de online advertenties zijn gemaakt. Het is gewoon een top locatie!

€____________

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Puccinistraat 122 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Sommige woningen halen het internet niet eens. Dit appartement is al verkocht voordat de online advertenties zijn gemaakt. Het is gewoon een top locatie!

Bekijk de video

De videopresentatie van Puccinistraat 122, 2901 GL CAPELLE AAN DEN IJSSEL geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

Alle belangrijke faciliteiten op loopafstand.

INDELING

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Puccinistraat 122, 2901 GL CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Price
EUR 232500
Product Availability
Available in Stock