VERKOCHT:

Koningswaard 285 Rotterdam

3 kamer appartement | incl. overdekte parkeerplaats | 21e etage

Deze 3 kamer woning op de 21e etage van gebouw Hooghmonde te IJsselmonde is helemaal klaar voor nieuwe bewoners. De gehele woning is keurig afgewerkt, klussen is niet nodig. Het uitzicht vanuit alle kamers is daadwerkelijk om opslag verliefd op de te worden. Als klap op de vuurpijl beschikt dit appartement over een heerlijk ruim balkon.

€ ______ k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 285 Rotterdam IJsselmonde:

Koningswaard 285 Rotterdam | 3 kamer appartement | incl. overdekte parkeerplaats | 21e etage

Deze 3 kamer woning op de 21e etage van gebouw Hooghmonde te IJsselmonde is helemaal klaar voor nieuwe bewoners. De gehele woning is keurig afgewerkt, klussen is niet nodig. Het uitzicht vanuit alle kamers is daadwerkelijk om opslag verliefd op de te worden. Als klap op de vuurpijl beschikt dit appartement over een heerlijk ruim balkon.

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 285 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

INDELING

Entree van het gebouw:
Centraal afgesloten entree met liften, trappenhuis en brievenbussen.

21e etage:
Op deze etage bevinden zich 6 appartementen. Huisnummer 285 is aan de westkant van de toren gelegen.

Entree appartement:
Ruime L vormige hal waar vanuit toegang tot alle overige vertrekken.

Woonkamer:
Zeer ruime woonkamer ca. 50m2 westelijk georiënteerd. Vanuit de woonkamer fantastisch vrij uitzicht richting de skyline van Rotterdam. In de woonkamer de moderne open keuken.

Keuken:
Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. vaatwasser, keramische kookplaat, koffiemachine, Koelkast en vriezer, combimagnetron etc.

Slaapkamer 1:
Aan de noord-oostzijde van de toren. Ruime slaapkamer van ca. 14,5m2. Voorzien van inbouwkast.  Vanuit deze slaapkamer toegang naar het balkon.

Slaapkamer 2:
Eveneens aan de noord-oostzijde van de toren, ca. 10,5m2

Badkamer:
ca. 5.5m2 voorzien van een inloopdouche, 2e toilet, designradiator, handdoekkast en wastafelmeubel.

Berging / Wasruimte:
ca. 5.5m2 hierin de wasmachine en droger aansluiting. Daarnaast ruimte genoeg voor het creëren van bijvoorbeeld een inloopkast.

Balkon:
Noord Oost georiënteerd, ruim balkon van ca 8m2. Vanaf het balkon kijk je richting de Brienenoordbrug en over de Skyline van Rotterdam.

Toilet:
Voorzien van fontein en zwevend closet.

Op de 4e etage bevindt zich de niet overdekte privé parkeerplaats. De parkeergarage is afgesloten middels een speedgate hierdoor dus uitsluitend toegankelijk voor eigenaren. Er zijn eventueel nog extra parkeerplaatsen te koop.

– eigen grond
– 21e etage
– Balkon
– Vrij uitzicht over de skyline van Rotterdam en verder
– Privé parkeerplaats in afgesloten (aangrenzende) parkeergarage
– Bouwjaar 2011
– Openbaarvervoer direct voor de entree van de toren
– Op enkele minuten rijden van uitvalsweg A16
– Op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard
– Actieve gezonde vereniging van eigenaren
– Bijdrage VVE €172,=
– Hooghmonde is volledig gasloos

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 285 Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koningswaard 285 Rotterdam
Price
EUR 394500
Product Availability
Available in Stock