VERKOCHT:

Koningswaard 27 Rotterdam

3 kamer appartement | 2e etage | incl. prive parkeerplaats

Een dergelijk ruim 3 kamer appartement kom je maar zelden tegen!

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

€ _____ k.k.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 27 Rotterdam IJsselmonde:

Koningswaard 27 Rotterdam | 3 Kamer appartement | verplichte afname prive parkeerplaats in afgesloten garage € 13.500,=, k.k.


Een dergelijk ruim 3 kamer appartement kom je maar zelden tegen!

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

Dit type 3 kamer appartement behoort tot één van de grootste types van het complex. Alle vertrekken van het appartement zijn zeer ruim. Waar er met 3 kamer appartementen vaak sprake is van een grote slaapkamer en een kleine kamer erbij heeft dit appartement 2 royale slaapkamers. De woning is desgewenst snel te leveren.

Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 27 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

INDELING

Begane grond/Entree/Algemeen:

Hooghmonde heeft een centrale entree met bellentableau voorzien van videofoon. Er zijn twee liften aanwezig welke de woontoren bedienen, tot de 26e etage. Ook is er een lift aanwezig welke de inpandige bergingen verbindt met de parkeergelegenheid. In de kelder zijn er een gezamenlijke fietsenbergingen aanwezig.

 

Koningswaard 27:
2e etage:
Entree: L vormige hal waar vanuit toegang tot alle vertrekken.

Woonkamer:
Zeer ruime woonkamer ca. 9.70 lang en 4.72 breed, grote raampartij zuid westelijk georiënteerd.

Keuken:
Half open luxe keuken met diverse inbouw apparatuur, het complex is geheel gasloos. Kookplaat werkt middels inductie.

Slaapkamer 1:
Een dergelijk ruime slaapkamer zal u nog niet veel gezien hebben. ca. 7.81x 3,90. Ruime genoeg om een grote inloopkast te realiseren of gewoon een zeer luxe slaapkamer ervan te maken.

Slaapkamer 2:
Ook de afmetingen van de slaapkamer zijn royaal te noemen, ca. 3.04 x 6.37. Logeerkamer, werkkamer of juist een combinatie? Met dit oppervlak is het geen probleem.

Badkamer:
Voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele mengkraan, handdoekkast, handdoekradiator en 2e toilet. ca. 2.40×4.11m

Berging – wasruimte:
Hierin ook de wasmachine- en wasdroger- aansluiting, ca. 2.66×2.40

Toilet:
Voorzien van fontein en zweven closet.

Tegenover de entree deur bevindt zich de buitenpandige berging, deze is ca. 4m2

Op de 4e etage bevindt zich de privé parkeerplaats. De parkeergarage is afgesloten middels een speedgate hierdoor dus uitsluitend toegankelijk voor eigenaren.

Incl. privé parkeerplaats in afgesloten garage

– EIGEN grond
– Gasloos
– Bouwjaar 2010
– Energielabel A
– Ca 135m2
-Incl. privé parkeerplaats in afgesloten garage

– Op loopafstand van Winkelcentrum Keizerswaard
– Bibliotheek op loopafstand
– Openbaarvervoer direct voor de deur

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 27 Rotterdam

Koningswaard 27 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 7 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koningswaard 27 Rotterdam
Price
EUR 399995
Product Availability
Available in Stock