VERKOCHT

Koningswaard 247 Rotterdam

3 kamer appartement, incl. prive parkeerplaats | Koningswaard 247 | Rotterdam| 17e etage

Ideale indeling en een fantastisch uitzicht, zo is dit appartement het korst te omschrijven. De woonkamer is zeer licht en voorzien van een groot kookeiland, dit is echt de “eye-catcher” van het appartement. De woonkamer is voorzien van een raampartij aan de noordkant maar ook aan de oostkant, hierdoor is de woonkamer heerlijk licht en oogt deze extra ruim.

€ ---

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 247 Rotterdam IJsselmonde:

3 kamer appartement, incl. prive parkeerplaats | Koningswaard 247 | Rotterdam| 17e etage

Ideale indeling en een fantastisch uitzicht, zo is dit appartement het korst te omschrijven. De woonkamer is zeer licht en voorzien van een groot kookeiland, dit is echt de “eye-catcher” van het appartement. De woonkamer is voorzien van een raampartij aan de noordkant maar ook aan de oostkant, hierdoor is de woonkamer heerlijk licht en oogt deze extra ruim.

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 247 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

INDELING

Begane grond:
Afgesloten centrale entree voorzien van bellentableau en brievenbussen.

17 etage:
5 appartementen op deze etage.

Entree:

Ruime entree, L vormige hal, waar vanuit toegang tot alle overige vertrekken. Direct bij de entree het gasten toilet en badkamer. Tevens in de hal een berging-wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting.

Woonkamer:

ca. 50m2, doordat er aan de noord en de oostkant ramen zijn is de woonkamer zeer licht. Gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. In de woonkamer het kookeiland en keuken opstelling. Keukenblad van natuursteen verder is de keuken van diverse inbouw apparatuur voorzien.

 

Slaapkamer 1:

Aan de noordzijde, ruim 14 m2.

Slaapkamer 2:

Eveneens aan de noordzijde 10m2

 

Berging / Wasruimte:

Zeer ruime inpandige berging 250x215cm hierin ook de wasmachine aansluiting.

Badkamer:

Voorzien van een douche, 90x90cm. Wastafelmeubel en tweede zwevend toilet.

Toilet:

Voorzien van fontein en zwevend closet.

Dit appartement beschikt over 1 parkeerplaats in de aangrenzende afgesloten parkeergarage. De garage is toegankelijk middels een speedgate. Vanuit de garage kunt u direct het appartementencomplex betreden.

– Zeer gunstige locatie
– Zuinig energielabel A
– Privé parkeerplaats in afgesloten (aangrenzende) parkeergarage
– Bouwjaar 2011
– Openbaarvervoer direct voor de entree van het gebouw
– Directe tramverbinding naar het centrum van Rotterdam
– Vrij uitzicht

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 247 Rotterdam

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam
HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

FAQ

Meest gestelde vragen.

Woontoren Hooghmonde is gebouwd in 2010.

Koningswaard 247 is gelegen op de 17e etage van het gebouw. De toren kent in totaal 25 etages.

Dit is een 3 kamer appartement van ca. 99m2

Deze woning wordt aangeboden met een prive parkeerplaats. Deze is in de prijs inbegrepen. Hooghmonde is voorzien van een afgesloten parkeergarage voor eigenaren.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koningswaard 247 Rotterdam
Price
EUR 349500
Product Availability
Available in Stock