VERKOCHT:

Koningswaard 193 Rotterdam

 APPARTEMENT | 12e etage | incl. prive parkeerplaats | Rotterdam IJsselmonde

Instapklaar 3-kamer appartement, zuidelijk en westelijk vrij uitzicht. Dit appartement is modern afgewerkt, neutrale PVC vloer. Morderne hoogglans witte keuken in U opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Keukenruimte voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots.

Kamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Etage

Afbeeldingen

Bekijk de woning in VR

Door middel van onze VR presentatie kunt u door deze woning lopen alsof u er zelf bent. Achter een scherm, zoals Google streetview, of met een heuze VR bril. In deze functie staat ook een lineaal onder in beeld, hiermee kunt u alles wat u wilt opmeten. 

Omschrijving Koningswaard 193 Rotterdam IJsselmonde:

3-kamer APPARTEMENT 12e etage | incl. prive parkeerplaats | Rotterdam IJsselmonde

Instapklaar 3-kamer appartement, zuidelijk en westelijk vrij uitzicht. Dit appartement is modern afgewerkt, neutrale PVC vloer. Morderne hoogglans witte keuken in U opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Keukenruimte voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots.

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt. Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

Bekijk de video

De videopresentatie van Koningswaard 193 te Rotterdam geeft een compleet beeld van deze keurig afgewerkte woning. U kunt de woning ook bekijken in VR / 3D en er doorheen lopen alsof u op Google Streetview kijkt. Klik op de onderstaande knop voor de VR presentatie.

Zeer gunstige locatie:

Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig

INDELING

Begane grond:
Afgesloten centrale entree voorzien van bellentableau en brievenbussen.

12e etage:
Op deze etage zijn er 7 woningen, huisnummer 193 bevindt zich aan de zuid-westkant. Op de toekomst voorbereid, dit appartement is al gasloos. Hooghmonde is voorzien van stadsverwarming, iedere woning heeft haar eigen warmte- en warmwatervoorziening welke zich buiten de woning in de hal bevindt.

Woonkamer:

Ca. 35m2
Gelegen aan de zuid-west kant van de toren. De westkant uitzicht over de skyline van Rotterdam. Door de  combinatie met de zuidelijke raampartij, is dit een zeer licht en zonnig appartement. De gehele woning is voorzien van een zo goed als nieuwe laminaat vloer. De wanden zijn voorzien van een glad glasvliesbehang, wat oogt als strak gestucte wanden.

Keuken:

De U- vormige half open keuken is voorzien van onder andere:
-Vaatwasser
-Quooker
-Koelkast
-Kookplaat, inductie
-Oven

Slaapkamer 1:

Gelegen aan de westkant: ca. 2.95 x 5.73
ca. 18m2

Slaapkamer 2:

Gelegen aan de westkant: ca.2.02 x 5.15

Berging / wasruimte:

Bereikbaar via de hal: ca. 2.11 x 2.63 In gebruik als wasruimte berging. Kan gezien worden als 4e kamer, echter in deze ruimte GEEN ramen.

Toilet:

ca. 1.24 x 0.92
Voorzien van fontein en zwevend closet.

Badkamer:

ca. 1.17 x 2.85
Voorzien van inloopdouche met handdouche en regendouche, wastafelmeubel en zwevend closet.

Dit appartement beschikt over 1 parkeerplaats binnen de aangrenzende afgesloten parkeergarage. De garage is toegankelijk middels een speedgate. Vanuit de garage kunt u direct het appartementencomplex betreden.

– Zeer gunstige locatie
– Zuinig energielabel A
– Privé parkeerplaats in afgesloten (aangrenzende) parkeergarage
– Bouwjaar 2011
– Openbaarvervoer direct voor de entree van het gebouw
– Directe tramverbinding naar het centrum van Rotterdam

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond Koningswaard 193 Rotterdam

Koningswaard 193 Rotterdam HUIZEN010 makelaardij

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Koningswaard 193 Rotterdam
Price
EUR 325000
Product Availability
Available in Stock