Type KLUUT XL Inlaagdijk, Zierikzee

Vrijstaande villa met mogelijkheid om er een levensloopbestendige woning van te maken!

VERKOCHT

Weids Zierikzee type KLUUT HUIZEN010 makelaars

Algemeen, KLUUT

4-kamers | Zierikzee | Inlaagdijk

Veel wooncomfort

Ook bij deze villa’s bevindt de voordeur zich aan de zijkant van de woning. Via de hal met open trap naar boven komt men in het midden van de living binnen.

De grote ramen in de eetkeuken en de openslaande deuren in de woonkamer
zorgen voor een gezellige en zonnige living. De luxe keuken is standaard voorzien van een elektrische inductie kookplaat, heteluchtoven/magnetron, vaatwasser,
afzuigkap en koelkast. Een bijkeuken annex technische ruimte grenst direct aan de
keuken.
Op de 1e verdieping bevindt zich een drietal slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van grootformaat vloertegels en wandtegels tot plafond en uitgerust met een 2e toilet, een wastafelmeubel met verwarmde spiegel en een inloopdouche met glazen zijwand en deur. De 2e verdieping bestaat uit een grote zolder met een vaste trap, waar nog 2 extra werk- of hobbykamers kunnen worden gemaakt. Doordat er gasloos wordt gebouwd zijn op de begane grond en de 1e verdieping de vloeren voorzien van comfortabele vloerverwarming/koeling. Dus geen hinderlijke of ontsierende radiatoren meer.

De unieke mogelijkheden die deze villa biedt

Deze villa biedt aan aantal aantrekkelijke uitbouwmogelijkheden tegen meerprijs:

• De mogelijkheid om er een levensloopbestendige woning van te maken voor middel van een aangebouwde slaapkamer met badkamer op de begane grond

• Voor ondernemers en thuiswerkers kan er een praktijk- of kantoorruimte met een eigen buitendeur, pantry en toiletruimte worden aangebouwd

• Een serre aan de tuinzijde waardoor de woonkamer wordt vergroot met ruim 8m2

• Een erker aan de voorzijde die de eetkeuken een extra dimensie geeft.

• Een garage met een lengte van 9 meter

Kenmerken:

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil meer informatie

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
0 based on 1 votes
Brand Name
WEIDS Zierikzee
Product Name
KLUUT
Price
eur 495000
Product Availability
Available in Stock