HUIZEN010 makelaars

HUIZEN010 makelaar voor Capelle aan den IJssel

Uw Huis in Capelle aan den IJssel op FUNDA: Vind het Hier!

Met HUIZEN010 makelaardij adverteert u op alle grote woningsites waaronder FUNDA, Jaap.nl, Marktplaats, Huislijn, Huispedia etc etc. 

HUIZEN010 is thuis in Capelle aan den IJssel

Al veel verkopers gingen u voor. Maak kennis met HUIZEN010

Uw woning succesvol en ontspannen verkopen? Neem contact op?

Hugo Nieland Makelaar

Betaal géén opstartkosten

Bij HUIZEN010 makelaardij kunt u de verkoop van uw woning kosteloos starten. Wij brengen GEEN opstartkosten in rekening. U betaalt ons pas nadat wij succesvol ons werk hebben voltooid, en dit gebeurt via de notaris. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoge kosten vooraf. Dit stelt u in staat om zich volledig te concentreren op uw nieuwe woning.

Wilt u binnen een week GRATIS beginnen met de verkoop? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Gratis en vrijblijvende verkoopscan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, we bellen u terug voor een gratis en vrijblijvende kennismaking en verkoopscan. Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt!?

Meer weten over onze diensten?

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak?

U overweegt de verkoop van uw woning in Capelle aan den IJssel? 

Neem contact op en start de verkoop GRATIS op.

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op:

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

Makelaarskosten in Capelle aan den IJssel

Tijdens onze verkoopgesprekken valt het ons op dat de tarieven van andere makelaarskantoren sterk kunnen variëren. In Capelle aan den IJssel zien we dat de meeste tarieven zich bevinden tussen de 1% en 1.6% van de verkoopsom. Wat echter aanzienlijk kan verschillen, zijn de opstartkosten die we horen, die variëren vaak tussen de € 350 en soms wel € 800.

Bij HUIZEN010 streven we ernaar om op beide fronten het verschil te maken. Ons Complete pakket biedt een volledig vergelijkbare service met de traditionele manier van verkopen. Binnen dit pakket nemen wij alle taken uit handen – dit is Full-Service. Het tarief voor dit pakket bedraagt slechts 1% van de verkoopsom, en let op, wij brengen GEEN opstartkosten in rekening.

Gratis je huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Het is niet moeilijk om op internet verschillende aanbiedingen te vinden voor ‘GRATIS woningverkoop’. Maar laten we eerlijk zijn, in werkelijkheid is dit vaak onmogelijk. Het verschil zit in de manier waarop de courtage wordt verrekend: sommige makelaars sturen de factuur naar de koper en verrekenen deze bij de notaris. Dit kan van invloed zijn op het bod van potentiële kopers, waardoor het eigenlijk op hetzelfde neerkomt.

Bij HUIZEN010 worden onze kosten ook verrekend bij de notaris, wat betekent dat u letterlijk niets direct uit uw eigen portemonnee betaalt. Dankzij het feit dat we geen opstartkosten in rekening brengen en werken op basis van ‘no cure, no pay’, kunt u daadwerkelijk GRATIS beginnen met de verkoop van uw woning. Als we uw woning niet verkopen, betaalt u ons niets. Dat is onze belofte.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

U bent aan het juiste adres! HUIZEN010 is zeer actief in Capelle aan den IJssel.  Met onze GRATIS verkoopscan ontdekt u uw kansen op de woningmarkt. 

Bij HUIZEN010 weet u van te voren altijd wat onze dienstverlening u gaat kosten. Sterker nog als één van de weinige kantoren kunt u onze tarieven gewoon terugvinden op onze website. Klik HIER voor onze tarieven, en maak gelijk een gratis en vrijblijvende afspraak?

Gemiddelde kosten in Capelle aan den IJssel zijn ca 1.1% let op dit is excl opstartkosten.
Bij HUIZEN010 betaald GEEN opstartkosten.

Maak een afspraak met ons? We komen u geheel vrijblijvend informeren over onze werkwijze. Alle kosten zijn direct duidelijk en we bespreken graag de kansen op de huidige markt. Naast dat uw woning op Funda komt, adverteren we natuurlijk ook op diverse andere websites.

Via onze gratis VERKOOPSCAN ontdekt u alle kansen. We komen gratis en vrijblijvend bij langs. Na de verkoopscan krijgt u van ons een verkoopadvies. Hierin geven wij u uiteraard aan voor welke prijs wij uw woning willen aanvangen voor verkoop. Tijdens de VERKOOPSCAN overleggen we met u hoe de woning nog beter verkoopbaar kan worden. Dit door soms hele kleine aanpassingen.

Er zijn meer dan 60 makelaarskantoren actief in Capelle aan den IJssel. Hoe deze presteren kunt u simpel vergelijken via bijvoorbeeld Google Reviews of Funda Reviews.

Uw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel.

Uw huis in Capelle aan den IJssel verkopen? Wat komt daar allemaal bij kijken? HUIZEN010 makelaardij begeleidt u door het hele proces, van het verkoopklaar maken tot aan de oplevering. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan, ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt.

Maasboulevard 48 Schiedam HUIZEN010 makelaardij

woningmarkt 2023

Woningmarkt 2023 In 2023 bevindt de woningmarkt zich nog steeds in een dynamische fase, waarbij diverse factoren de vraag en het aanbod beïnvloeden. Hier zijn

Lees meer >>
Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer >>
Aankoopmakelaar HUIZEN010

BASIS AANKOOP

Aankoophulp: ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding ✅ Korting bij verkoop huidige woning

Lees meer >>