HUIZEN010 makelaars

HUIZEN010 makelaar voor Capelle aan den IJssel

Uw huis, in Capelle aan den IJssel op Funda?

Met HUIZEN010 makelaardij adverteert u op alle grote woningsites waaronder FUNDA, Jaap.nl, Marktplaats, Huislijn, Huispedia etc etc. 

HUIZEN010 is thuis in Capelle aan den IJssel

Al veel verkopers gingen u voor. Maak kennis met HUIZEN010

Uw woning succesvol en ontspannen verkopen? Neem contact op?

Hugo Nieland Makelaar

Betaal géén opstartkosten

Bij HUIZEN010 makelaardij kunt u kosteloos aanvangen met de verkoop van uw woning. Wij rekenen GÉÉN opstartkosten. U betaalt ons pas nadat we ons werk hebben gedaan, via de notaris. Geen dure rekeningen vooraf. Zo kunt u zich volledig richten op uw nieuwe woning.

Wilt u binnen een week GRATIS starten met de verkoop? Neem contact met ons op?

Gratis en vrijblijvende verkoopscan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, we bellen u terug voor een gratis en vrijblijvende kennismaking en verkoopscan. Ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt!?

Meer weten over onze diensten?

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak?

U overweegt de verkoop van uw woning in Capelle aan den IJssel? 

Neem contact op en start de verkoop GRATIS op.

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op:

Zo werken wij

En dit zeggen onze klanten over ons

Makelaarskosten in Capelle aan den IJssel

Uiteraard horen we bij onze verkoopgesprekken vaak ook de tarieven van andere makelaarskantoren. Dit loopt best uiteen. In Capelle horen we de meeste tarieven tussen de 1 en de 1.6% van de verkoopsom. Wat wel behoorlijk verschilt zijn de opstartkosten welke wij horen, deze variëren al snel tussen de € 350 en soms wel € 800,=

Op beide willen wij als HUIZEN010 het verschil maken. Ons Complete pakket is volledig vergelijkbaar met tradionale manier van verkopen. Binnen dit pakket nemen wij alle taken uit handen dit is Full-Service. Het tarief voor dit pakket is slechts 1% van de verkoopsom let op, wij rekenen GEEN opstartkosten.

Gratis je huis verkopen in Capelle aan den IJssel

Je hoeft niet lang te Googelen om diverse mogelijkheden te vinden om uw woning GRATIS te verkopen. Uiteraard is dit per definitie onmogelijk. Het verschil hierin zit hem erin dat de courtage factuur naar de koper gestuurd wordt er verrekend bij de notaris. Een koper houdt hiermee uiteraard ook rekening met het bieden, wat uiteindelijk dan lood om oud ijzer is. 

Onze kosten worden ook verrekend bij de notaris, u betaald dus letterlijk niets direct uit eigen portemonnee. Doordat HUIZEN010 geen opstartkosten rekent en werkt op basis van “no cure, no pay” kunt u dus letterlijk GRATIS aanvangen met de verkoop van uw woning. Verkopen we uw woning niet dan betaalt u ons niets! Dat is een belofte.  

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

U bent aan het juiste adres! HUIZEN010 is zeer actief in Capelle aan den IJssel.  Met onze GRATIS verkoopscan ontdekt u uw kansen op de woningmarkt. 

Bij HUIZEN010 weet u van te voren altijd wat onze dienstverlening u gaat kosten. Sterker nog als één van de weinige kantoren kunt u onze tarieven gewoon terugvinden op onze website. Klik HIER voor onze tarieven, en maak gelijk een gratis en vrijblijvende afspraak?

Gemiddelde kosten in Capelle aan den IJssel zijn ca 1.1% let op dit is excl opstartkosten.
Bij HUIZEN010 betaald GEEN opstartkosten.

Maak een afspraak met ons? We komen u geheel vrijblijvend informeren over onze werkwijze. Alle kosten zijn direct duidelijk en we bespreken graag de kansen op de huidige markt. Naast dat uw woning op Funda komt, adverteren we natuurlijk ook op diverse andere websites.

Via onze gratis VERKOOPSCAN ontdekt u alle kansen. We komen gratis en vrijblijvend bij langs. Na de verkoopscan krijgt u van ons een verkoopadvies. Hierin geven wij u uiteraard aan voor welke prijs wij uw woning willen aanvangen voor verkoop. Tijdens de VERKOOPSCAN overleggen we met u hoe de woning nog beter verkoopbaar kan worden. Dit door soms hele kleine aanpassingen.

Er zijn meer dan 60 makelaarskantoren actief in Capelle aan den IJssel. Hoe deze presteren kunt u simpel vergelijken via bijvoorbeeld Google Reviews of Funda Reviews.

Uw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel.

Uw huis in Capelle aan den IJssel verkopen? Wat komt daar allemaal bij kijken? HUIZEN010 makelaardij begeleidt u door het hele proces, van het verkoopklaar maken tot aan de oplevering. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een verkoopscan, ontdek uw kansen op de huidige woningmarkt.

Aankoopmakelaar HUIZEN010

EXTRA AANKOOP

Aankoophulp: ✅ korting op derden diensten ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding

Lees meer >>
Aankoopmakelaar HUIZEN010

BASIS AANKOOP

Aankoophulp: ✅Gratis zoekopdracht ✅ Inzicht in transacties ✅ Hulp bij bepalen bieding ✅ Korting bij verkoop huidige woning

Lees meer >>
Aankoopmakelaar HUIZEN010

COMPLEET AANKOOP

Dit is ons full-service verkooppakket, binnen dit pakket nemen wij u alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Deze manier van verkoop wordt ook wel de traditionele manier genoemd.

Lees meer >>
HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>