HUIZEN010 LOGO
HUIZEN010 Butler

Verkoop jouw huis ook ontspannen en succesvol, met HUIZEN010!

Ja, ik wil mijn huis verkopen!

 
 
 
 
 
 
 

HUIZEN010 gebruikt uw gegevens alleen om de afspraak te maken. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Heeft u de keuze gemaakt om uw woning te koop te zetten? Waar moet u beginnen, en welke makelaar moet u kiezen? Gaat u voor full-service of wilt u uw woning zelf verkopen? Zomaar wat vragen welke op zullen komen.

Meld uw huis gratis en vrijblijvend aan op HUIZEN010. We plannen een in-take gesprek met u en bespreken alle mogelijkheden en de kosten ervan. Of u nu beslist zelf te verkopen, of alles aan ons over te laten, we hebben altijd een pakket wat bij u past. Pas na het in-take gesprek verstrekt u de verkoop opdracht en gaan we aan de slag met de verkoop van uw huis. 

Adverteren doen wij op alle bekende woningsites zoals: Funda, Jaap.nl, Pararius, Marktplaats en uiteraard HUIZEN010.

Wat zeggen onze klanten?

HUIZEN010 - review 14
HUIZEN010 - Review 13
Beoordeling Huizen 010 (1)
Beoordeling Huizen 010 (2)
Beoordeling Huizen 010 (3)
Google2
Google
Beoordeling Huizen 010 (7)
Beoordeling Huizen 010 (6)
Beoordeling Huizen 010 (5)
Beoordeling Huizen 010 (4)
Google3

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

HUIZEN010-Facebook

Via Facebook houden wij u op de hoogte van het nieuwste woningaanbod van alle aanbieders in de regio. Volg ons op Facebook en zie in één oogopslag het gehele aanbod. Wel zo makkelijk, wij hebben het werk al voor u gedaan.


BASIS-pakket

Overweegt u uw huis zelf te verkopen? Goed plan! Binnen ons BASIS-pakket heeft u minimale kosten en toch voldoende ondersteuning. Mochten de werkzaamheden, welke u zelf wil doen, toch tegenvallen? Geen probleem, bij ons kunt u altijd up-graden naar een uitgebreider pakket. Plan een vrijblijvend informatief gesprek. Dit kan op de pagina van het door u gewenste pakket. We denken graag met u mee.


Huizen010-Youtube

HUIZEN010 plaatst zowel op Facebook als op YouTube videos. Tevens delen we videos van collega makelaars in de regio.


No cure, No pay.

Echt "no cure, no pay". De kosten voor de verkoop van uw huis betaalt u bij ons altijd achteraf. Wij hanteren GEEN opstartkosten. Dit geldt voor alle verkooppakketten. Huis niet verkocht, geen kosten. Start nu de verkoop van uw woning. Meld deze vrijblijvend aan, we bellen u terug en plannen een afspraak.


9 redenen om een afspraak te maken

Huizen010-USP
Te-Koop-Huizen010

Welke manier van verkopen sluit het beste aan bij uw wensen? We helpen u graag geheel vrijblijvend met kiezen. Laat uw gegevens achter en we bellen u terug. Of start een chat-gesprek.


Huizen010-Funda

Voordelig op Funda

We horen vaak dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl, Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar.

COMPLEET-FUNDA

pakket

Traditionele makelaarskantoren zijn vaak duur. Zoekt u een alternatief waar de kosten vooraf duidelijk zijn? HUIZEN010 COMPLEET-Pakket. Binnen dit pakket nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. U krijgt het tarief van een internetmakelaar met de service van een traditionele makelaar. Uiteraard werken wij met dit pakket ook op basis van "no cure, no pay". Plan een informatief gesprek. Dat verplicht u tot niets.


Huizen010-Twitter

Uiteraard is HUIZEN010 ook op Twitter te volgen. Klik op de afbeelding of op de knop hieronder en volg ons!


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Makelaar voor de regio 010

01.  In welke regio werkt HUIZEN010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.


02.  Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van HUIZEN010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing..


03.  Komt mijn huis wel op FUNDA?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.


04.  Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.


05.  Wie helpt mij tijdens de verkoop?

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Gratis verkoopscan

De makelaar voor regio 010

Huis zelf verkopen

© copyright 2018

HUIZEN010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.