woning-aanmelden

Meld uw woning aan voor verkoop

.

Dit verplicht u tot niets. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

We nemen graag met u onze werkwijze door om zo te bepalen of het gekozen verkooppakket ook daadwerkelijk aansluit bij uw wensen. Uiteraard bespreken we ook direct de verwachte verkoopprijs en eventuele verkoopstrategie. Pas na het kennismakingsgesprek maken we een definitieve verkoopopdracht.

 
 
 
 
Basis
Extra
Compleet
Help mij met kiezen
 
 

Heeft u de keuze gemaakt om uw woning te koop te zetten? Waar moet u beginnen, en welke makelaar moet u kiezen? Gaat u voor full-service of wilt u uw woning zelf verkopen? Zomaar wat vragen welke op zullen komen.

Meld uw huis gratis en vrijblijvend aan op HUIZEN010. We plannen een in-take gesprek met u en bespreken alle mogelijkheden en de kosten ervan. Of u nu beslist zelf te verkopen, of alles aan ons over te laten, we hebben altijd een pakket wat bij u past. Pas na het in-take gesprek verstrekt u de verkoop opdracht en gaan we aan de slag met de verkoop van uw huis.

Adverteren doen wij op alle bekende woningsites zoals: Funda, Jaap.nl, Pararius, Marktplaats en uiteraard HUIZEN010.

Wat zeggen onze klanten?

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01. In welke regio werkt HUIZEN010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010 de regio 010. Hierin vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

 

02. Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van HUIZEN010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing..

 

03. Komt mijn huis wel op FUNDA?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

 

04. Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

 

05. Wie helpt mij tijdens de verkoop?

Huizen 010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Huis zelf verkopen

Gratis verkoopscan

De makelaar voor regio 010

SiteLock