Makelaar voor Vlaardingen

Uw huis in Vlaardingen verkopen?

Wilt u wat anders proberen? Zoekt u een alternatief voor de, traditionele, vaak dure makelaar?

HUIZEN010 voor Vlaardingen, uw makelaar. We maken graag een afspraak met u.

HUIZEN010-Sellingpoints

Vul uw gegevens in, we bellen u terug:

 
 
 
 

Hoe wilt u, uw huis verkopen?

Reviews:

We horen nog regelmatig dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar alleen omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote Huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons BASIS-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar. Verkoop uw huis, in Vlaardingen, op úw manier, HUIZEN010

Huizen010-Funda

BASIS

Overweegt u uw huis, in Vlaardingen zelf te verkopen? Goed plan! Binnen ons Basis-pakket heeft u minimale kosten, en toch voldoende ondersteuning van ons. Mochten de werkzaamheden, welke u zelf wil doen, toch tegen vallen? Geen probleem, bij ons kunt u altijd up-graden naar een uitgebreider pakket. Plan een vrijblijvend informatief gesprek. Dit kan op de pagina van het door u gewenste pakket. We nemen graag alle ins en outs met u door.


EXTRA

Uw huis, dat verkoopt u zelf. Maar wel graag met wat meer sevices en hulp van HUIZEN010. We nemen belangrijke zaken voor u uit handen zoals: fotografie, video, het schrijven van een verkooptekst, afhandeling notaris etc.

Met het EXTRA-pakket, houden we uw kosten laag en krijgt u alle services om uzelf volledig in te kunnen zetten voor de verkoop van uw huis. 


COMPLEET

Traditionele makelaarskantoren zijn vaak duur.Zoekt u een alternatief waar de kosten vooraf duidelijk zijn? HUIZEN010 COMPLEET-Pakket. Met dit pakket nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. U krijgt het tarief van een internetmakelaar met de service van een traditionele makelaar. Uiteraard werken wij met dit pakket ook op basis van "no cure, no pay". Plan een informatief gesprek. Dat verplicht u tot niets.


© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.