fbpx

Parkeerplaats Singelhof, Woerden

Veilige afgesloten parkeerplaats in parkeergarage

 

Vraagprijs:    ___________

Status:                   VERKOCHT

Aanvaarding:          Direct mogelijk

Type object:           Overdekte prive parkeerplaats voor auto

Soort bouw:            Bestaande bouw

Algemeen, Parking Singelhof

Woerden

ALGEMEEN

Grote parkeerplaats voor bijvoorbeeld Old-timer of als winterstalling voor cabriolet, afmetingen ca. 2.35 x 5.00 meter, nummer 111
Veilige afgesloten overdekte parkeergarage dichtbij het centrum van Woerden. Afgesloten door brede rolhekken met afstandsbediening. Verlichting in gehele loods. Niet toegestaan voor caravans, campers of boten.
Parkeerloods wordt hoofdzakelijk gebruikt door bewoners van het nieuwbouwcomplex Singelhof. Servicekosten ca. € 16,- per maand

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaars

DOE EEN BOD OP DEZE PARKEERPLAATS

CONTACT

Marshallweg 31

3068JN ROTTERDAM

TEL: 010-3076340

Openingstijden:

Maandag      08.00 – 19.00

Dinsdag        08.00 – 19.00

Woensdag   08.00 – 19.00

Donderdag  08.00 – 19.00

Vrijdag          08.00 – 19.00

Zaterdag      11.00 – 15.00

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.