fbpx

Linker Rottekade 127-H Rotterdam

TWEE KAMER APPARTEMENT | 70m2 | Balkon Zuid-West | Crooswijk

 

Vraagprijs:         –

Status:                    VERKOCHT

Aanvaarding:          In overleg

Type object:           Galerij, Appartement

Kamers:                  2, 1 slaapkamers

Etage:                     4e etage

Soort bouw:            Bestaande bouw

Bouwperiode:         2005

Algemeen, Linker Rottekade 127-H

2-kamers | Rotterdam Crooswijk

Twee kamer appartement | ca. 70m2 | Balkon Zuid-West:

Twee kamer hoekappartement op de vierde etage voorzien van eigen berging en inpandige afgesloten parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.   

Aan de voorzijde is de woning voorzien van een zonnig balkon op het zuidwesten.  Het appartement is onderdeel van het in 2005 opgeleverde appartementencomplex “De Groene Rotte” een hoogwaardig complex gelegen aan de Rotte. Zowel het centrum van Rotterdam als het Kralingse bos zijn binnen enkele minuten te bereiken. Openbaarvervoer faciliteiten zijn op loopafstand.

INDELING

Begane grond,

Het portiek / Centrale entreehal om het gebouw te betreden, is afgesloten. Hier bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau. De etages zijn bereikbaar per lift of via het trappenhuis. De privé-bergingen en de parkeergarage zijn gelegen in de kelder. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen (afgesloten) parkeergarage.

4e etage:

Het appartement bevindt zich op de 4e etage aan het einde van de galerij. Hierdoor ontstaat optimale privacy omdat niemand het appartement hoeft te  passeren.

In de hal van het appartement bevinden zich de meterkast en het toilet.

De woonkamer bevindt zich op de hoek van het gebouw hierdoor heeft het appartement een goede lichtinval. Evenals als de woonkamer heeft ook het balkon de ligging op het zuidwesten, deze is dus heerlijk zonnig.

Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hierin de aansluitingen voor wasmachine, wasdroger en de cv-ketel. Vanuit de woonkamer is de zeer royale slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer grenst aan de ruime badkamer welke is voorzien van douche en wastafelmeubel.

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksopp. wonen: ca. 70m²

Externebergruimte ca. 6 m²

Aantal woonlagen: 1

Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamers)

Locatie:

Loopafstand openbaar vervoer

Dichtbij supermarkt en andere winkels

Parkeren: eigen parkeerplaats in afgesloten garage

Overig

Warm water: CV ketel

Verwarmingssysteem CV ketel

Energielabel: B

VVE bijdrage: €161,= 

Kadastrale gegevens

Eigendom:  Eigen grond / Appartementsrecht

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaars

DOE EEN BOD OP DEZE WONING