HUIZEN010 makelaardij

TE KOOP:

Globemaster 43
Residential Yacht
Veerweg 7 Numansdorp

SOLAR WOONBOOT NIEUWBOUW MET EERLIJKE PRIJSTELLING; HOGER OF LAGER (als genoemd betreft het een gemiddelde van verplaatsbaar huis tot volledig ingericht, volledig afgewerkt en volledig uitgerust jacht met daarbij woonfunctie.

€ 399.500,= v.o.n.

Slaapkamers
Bouwjaar
Oppervlak m2
Perceel CA. m2

Afbeeldingen

Omschrijving: GLOBEMASTER 46 Willem Nieland Design

SOLAR WOONBOOT NIEUWBOUW MET EERLIJKE PRIJSTELLING; HOGER OF LAGER; TEN ALLE TIJDEN VALUE FOR MONEY

Als genoemd betreft het een gemiddelde tussen verplaatsbaar huis tot aan een volledig ingericht, afgewerkt en volledig uitgerust jacht met daarbij de woonfunctie. Iedere versies kan ten alle tijden nog een andere worden en U kunt daarbij zelf een rol spelen om onder onze leiding mee te werken aan uw eigen droom. Het concept is gebaseerd op een goed varend schip en is geen betonnen bak; dit is alleen wel de reden dat dit roerend goed sinds een aantal jaren niet meer in aanmerking komt voor een normale hypotheek. Echter wij kunnen u adviseren rondom aanschaf en aftrek van de belasting is ten alle tijden gegarandeerd bij daadwerkelijke bewoning

Op een paar kilometer van de winkelstraat in Numansdorp, levensloopbestendig en avontuurlijk wonen midden in de natuur! Deze doordachte ‘design statement’ aan een betonnen steiger heeft panoramisch uitzicht over kilometers water en bosrand.

 

De ligplaats heeft het voordeel van de afgesloten Marina Numansdorp met bewaking, parkeerterrein, zorgzame havenmeester en drinkwater voor de deur. Dat geldt ook voor stroom, maar de boot is standaard energieopwekkend, niet afhankelijk van het lichtnet(‘off grid’). Afdoende energie neutraal om zelfs de trossen los te gooien voor een tochtje of vakantie waar u wilt. Dit zonder verbrandingsmotor. U heeft dus een elektrisch voortbewogen jacht en villa ineen, ontworpen door het bekende (maritieme) architectenbureau Willem Nieland design bv. Als optie te leveren zonder permanente aandrijving, maar ten alle tijden is ze eenvoudig verplaatsbaar.

 

Snelle verbinding naar de randstad (en Zeeland) vanwege dicht op Haringvlietbrug en snelweg richting Rotterdam.

 

Buiten

 

Aan dek kijk je over het brede Hollands Diep naar het pittoreske vestingstadje Willemstad aan de overzijde gelegen.. Dat geldt ook voor stroom, maar de boot is standaard energieopwekkend, niet afhankelijk van het lichtnet (‘off grid’). Afdoende energie neutraal om zelfs de trossen los te gooien voor een tochtje of vakantie waar u wilt zonder verbrandingsmotor. U heeft dus een elektrisch voortbewogen jacht en villa ineen, ontworpen door het bekende (maritieme) architectenbureau Willem Nieland design bv.

 

Entrepot haven rotterdam HUIZEN010

Wonen op het water

Wonen op water met privacy van een vrijstaande villa, zo normaal als in Aziatische kuststreken, hier vooroplopend op de toekomst van een vol land met steen waar we allemaal op elkaar zitten, voor ouderen die gelijkvloers willen wonen tot een gezin met kinderen die de stad willen ontvluchten, bewuste keuzes qua footprint voorstaan.
Er zijn geen hallen of gangetjes die van de effectieve oppervlakte snoepen. Het is ultra efficiënt ingedeeld door ontwerpers die bekend staan om ruimtelijkheid. Dit met de mogelijkheid dit stijlvolle en tikje eigenwijze product volledig ‘turnkey’ op te leveren als ‘gewoon’ jacht met alle toeters en bellen die u wenst. Welk huis kun je verplaatsen, mee op vakantie!

Achtergrond van de keuzes:

Achtergrond van keuzes.
Vanuit recyclebaarheid, minieme KW behoefte in aandrijving, tot aan vereenvoudigde logistiek qua bouwen is lichtgewicht aluminium ideaal. Niet in de laatste plaats omdat uitsluitend onderwater coating nodig is. Uiterst goed geïsoleerd is ze voorzien van led verlichting, dubbel glas en hypermoderne verwarming. Een (moderne) houtkachel aan toegevoegd worden. Tot aan 12 stuks 165 x 100 cm standaardmaat zonnepanelen passen op het object, waarbij de energie opgeslagen wordt in een accupakket dat voorziet in huishoudelijke behoeftes en u in staat stelt een aantal uren te varen. Natuurlijk kan dit pakket uitgebreid worden voor lange tochten en/of op hogere snelheid.

Globemaster 46 Willem Nieland Design HUIZEN010

Zeer gunstige locatie:

De woonjacht is verder erg goed bereikbaar en diverse faciliteiten bevinden zich op korte afstand:
– Supermarkt ca. 800m
– Centrum op ca. 11min fietsen

winkels, horeca, bioskoop en theater gemiddeld 750 meter

INDELING

Voor en achter zijn aan dek ingebouwde zitplaatsen, geen gesjouw met stoelen. Het midden dek is ingenomen met zonnepanelen die eenvoudig schoon te houden zijn. Het stoere schip heeft door de (hoge kwaliteit zeewaterbestendige) aluminium verwaarloosbaar onderhoud. Het is mogelijk aan dek planten te plaatsen. Voor en achter zijn aan dek ingebouwde zitplaatsen, geen gesjouw met stoelen. Het midden dek is ingenomen met zonnepanelen die eenvoudig schoon te houden zijn. Het stoere schip heeft door de (hoge kwaliteit zeewaterbestendige) aluminium verwaarloosbaar onderhoud. Het is mogelijk aan dek planten te plaatsen.

Entree
Uniek is dat je (zonder interieurvolume kostende) gangboorden kunt opstappen aan vier kanten en wel op twee niveaus. Hoe u de boot ook draait, altijd goed. Aan weerszijden zijn deuren op het niveau van de living/steiger, aan voor- en achterzijde is er de opstap naar het hoger gelegen dek. Alleen de ingang vanaf het achterdek heeft een trap op en neer naar de living, maar het niveauverschil is bescheiden.

Woonkamer
Volledig doorzon voor optimaal lichtinval en uitzicht. Houten wanden en vloeren en een moderne L vormige keuken met inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser. De keuken geeft uitzicht door alle ramen, zithoek en eettafel voor zes! Uitsluitend deze meubels toevoegen aan het recept van vrijheid en eigen inzicht. Het idee is dat u bij de overstap vanuit een stenen huis niet alles behoeft weg te gooien waar u aan gehecht bent. Er zijn wanden voor schilderijen tot boekenplanken. Natuurlijk zijn overal wandcontactdozen en kan op iedere plek eigen gekozen verlichting aangebracht worden, al is op cruciale plekken reeds voorzien in led verlichting.

Slaapkamer achter
Houten wanden en vloer met ruimte voor een standaard bed met matras. (natuurlijk kunt u kiezen voor inbouwmeubels van onze timmertoppers)

Slaapkamer voor
Houten wanden en vloer met ruimte voor een standaard tweepersoonsbed, t.b.v. kinderen kan het ‘vooronder’ gedeeld worden met een midden-wand en extra bergruimte.

Badkamer
Een lange wastafel met kraan, inbouwkast voor modern elektrisch scheepstoilet (aangesloten op een kunststof vuilwatertank)

Lounge/uitkijk/stuurhuis
Relaxruimte met panoramisch uitzicht in te richten met kussens. Dit kan ingericht worden als stuurhuis, maar het kan ook dienen als een gastenverblijf.

Berging
In tegenstelling tot jachtjes is flink ruimte onder de vloer, gelijk aan een woonark is de vloer boven het water gelegen.

Specificaties:
Lengte romp 13.80 m. optie is 15.00 m (14.98 t.b.v. varen zonder vaarbewijs)
Breedte 4.50 m
Waterverpl. 15 ton.
Doorvaarthoogte 3.45 m
Diepgang 0.90m
Watertank 1750 l
Vuilwatertank 1000 l

VERGELIJKBAAR MET SERVICEKOSTEN VAN EEN CHIQUE APPARTEMENT ZAL DE JAARLIJKSE LIGPLAATS ROND DE 3250 EURO BEDRAGEN

Architect Willem Nieland design bv:
CE certificaat D 10 personen.

Oppervlaktes en inhoud:

Overig:

Plattegrond

Plattegronden dienen alleen voor indicatieve doeleinden! Hieraan kunnen GEEN rechten worden ontleend.

Nader belangrijk:

Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard. 

Ja! Ik wil deze woning bezichtigen:

HUIZEN010 makelaar capelle rotterdam schiedam

DOE EEN BOD OP DEZE WONING

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
HUIZEN010 makelaardij
Product Name
Globemaster 44 Willem Nieland
Price
EUR 399500
Product Availability
Available in Stock