full service

Full-service uw huis in Schiedam verkopen?

Dat kan! Wij noemen dat ons COMPLEET pakket. Kiest u voor dit pakket, dan nemen wij u alle zorgen en werk uit handen. Van de foto's maken tot aan de eind inspectie van de woning staan wij aan uw zijde. Uiteraard binnen dit pakket ook "no cure, no pay" u betaald zelfs geen opstartkosten. U kunt dus geheel met gesloten beurs aanvangen met de verkoop van uw huis. Benieuwd naar uw kansen op de huidige woningmarkt? Plan geheel vrijbijvend een afpsraak met ons. We komen onze werkwijze graag aa u toelichten.

Zullen we u terugbellen?:

 
 
 

Meld uw woning vrijblijvend aan, dit verplicht u tot niets. Wij komen graag bij u langs om de kansen op de huidige woningmarkt te bespreken. Zo kunnen we onze services exact afstemmen op uw verwachtingen. Huizen 010 kunt u een verkoopopdracht geven zonder een euro vooraf te betalen, en uiteraard werken wij op basis van, "No Cure, No Pay".

Ons motto; Van ontspannen in de verkoop, naar succesvol verkocht. We komen dit graag aan u toelichten.

 

Reviews:

We horen nog regelmatig dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar alleen omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote Huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar. Verkoop uw huis, in Schiedam, op úw manier, HUIZEN010

Huizen010-Funda

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.