Huizen 010 LOGO

Uw huis in Ommoord verkopen?

Wilt u wat anders proberen? Zoekt u een alternatief voor de, traditionele, dure makelaar?

HUIZEN010 voor Rotterdam Ommoord, uw makelaar. We maken graag een afspraak met u.

HUIZEN010-9-zekerheden
Huizen010-Funda

Zullen we u terugbellen?:

 
 
 
 
HUIZEN010

Hoe zou u uw huis verkopen?

HTML Editor - Full Version

Reviews:

We horen nog regelmatig dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar alleen omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote Huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar. Verkoop uw huis in Ommoord op úw manier, HUIZEN010

Huizen010-Funda

Basis

Overweegt u uw huis, in Ommoord zelf te verkopen? Goed plan! Binnen ons Basis-pakket heeft u minimale kosten, en toch voldoende ondersteuning van ons. Mochten de werkzaamheden, welke u zelf wil doen, toch tegen vallen? Geen probleem, bij ons kunt u altijd up-graden naar een uitgebreider pakket. Plan een vrijblijvend informatief gesprek. Dit kan op de pagina van het door u gewenste pakket. We nemen graag alle ins en outs met u door.


Extra

Uw huis, dat verkoopt u zelf. Maar wel graag met wat meer sevices en hulp van HUIZEN010. We nemen belangrijke zaken voor u uit handen zoals: fotografie, video, het schrijven van een verkooptekst, afhandeling notaris etc.

Met het Extra-pakket, houden we uw kosten laag en krijgt u alle services om uzelf volledig in te kunnen zetten voor de verkoop van uw huis. 


Compleet

De traditionele makelaarskantoren zijn duur, u zoekt een alternatief waar de kosten direct duidelijk zijn? HUIZEN010 Compleet-Pakket. Binnen dit pakket nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. Oftewel, het tarief en de duidelijkheid van een internetmakelaar, de services van een traditionele makelaar. Uiteraard werken wij met dit pakket ook op basis van "no cure, no pay". Plan vrijblijvend een informatief gesprek. Dat verplicht u tot niets.


© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.