Huizen 010 LOGO

Ontruiming - Verkoopklaar maken - Verkoop

Moet een woning, om welke reden dan ook, worden ontruimd en verkoopklaar gemaakt alvorens deze in de verkoop kan? Ook dan kunt u rekenen op HUIZEN010.


Er zijn diverse bedrijven welke ontruimingen aanbieden of inboedels voor u willen ophalen, vervolgens moet de woning vaak nog wat opgeknapt worden, etc. Dit kan voor flink wat regelwerk en kopzorgen zorgen. Een dergelijke klus kunt u in z'n geheel uithanden geven aan HUIZEN010. In overleg met u zorgen wij ervoor dat de woning in zijn geheel klaargemaakt wordt voor de verkoop, om vervolgens deze in de markt te zetten en te verkopen.

Het doel van dit traject met ons af te handelen, is om u volledig te ontzorgen. Uiteraard bespreken we vooraf wat uw wensen en verwachtingen zijn. Mochten er kosten verbonden zijn aan verkoop klaar maken bespreken wij deze ook altijd vooraf met u. Uiteraard is altijd het streven de kosten voor het klaarmaken van de woning weer terug te verdienen met de verkoop.


Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Bel 010-3076340 of vul onderstaand formulier in dan bellen we u terug.

Huizen 010 Butler
Ontruiming - HUIZEN010
 
 
 
 
 

We horen nog regelmatig dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar alleen omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote Huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar. Verkoop uw huis op úw manier HUIZEN010

Huizen010-Funda

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

Makelaar Rotterdam

Woning ontruiming

Woning verkoopklaar maken