Zelf huis verkopen? TIP > HUIZEN010
HUIZEN010 Butler


Nieuws

Geplaatst door Huizen010.nl mrt 2019


Voordelig uw huis te koop zetten via HUIZEN010, en uiteraard op Funda.


Uw wilt uw huis verkopen zonder de hulp of de kosten van een makelaar? Maar toch moet uw woning geadverteerd worden op de bekende huizensites zoals, Funda, Huislijn, Jaap.nl etc. Hoe doet u dat?

Er zijn diverse makelaardijen welke deeldiensten aanbieden, dit zijn vaak landelijk orpererende bedrijven. Hierdoor hebben zij niet echt gevoel bij de stad, wijk of buurt waar u woont. HUIZEN010 kan u in regio 010 als kenner van de regio perfect van dienst zijn. De lage kosten van een internetmakelaar, maar tegelijk de kennis van regionale makelaar.


U zoekt een alternatief voor de traditionele, vaak dure, makelaarskantoren? Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek.

 

.

Huizen010-verkoop-uw-huis

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01.  In welke regio werkt HUIZEN010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.


02.  Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van HUIZEN010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing..


03.  Komt mijn huis wel op FUNDA?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.


04.  Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.


05.  Wie helpt mij tijdens de verkoop?

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Zonder makelaar

Huis op Funda

Regionale makelaar