Zelf verkopen

U verkoopt uw huis zelf, met een beetje hulp van ons.

 

Nieuws

Geplaatst door Huizen010.nl nov 2018

 

U heeft besloten uw huis te verkopen, en overweegt dit zelf te gaan doen zonder makelaar. Wat komt daar bij kijken, is dit iets wat bij u past? HUIZEN010 helpt u.

 

Prijs van uw huis:

Als eerste moeten we vaststellen wat de juiste prijs moet worden voor uw huis. Ieder huis is uniek, maar er zijn altijd veel overeenkomsten. Wij zullen samen met u bepalen wat de juiste vraagprijs voor uw woning zal moeten worden. Uiteraard heeft u hier zelf altijd het laatste woord in.

 

Woning klaar maken voor verkoop:

Ook hierin spelen wij een adviserende rol. Een optimale presentatie zorgt altijd voor een optimale opbrengst.

 

Foto's van uw woning:

Nu wordt het al wat spannender, uw huis moet op de foto. Dit moeten niet zomaar wat plaatjes zijn, maar echt uitnodigende en mooie plaatjes. Bij ons kunt u zelf de foto's aanleveren, maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Vanaf het EXTRA pakket is dit zelfs al standaard.

 

Verkoop tekst:

Ervaring leert, als de foto's uitnodigen gaat men pas de tekst lezen. Deze beide componenten zorgen voor een reactie van een geinteresseerde, of voor het uitblijven hiervan. Het is dus zeer belangrijk een prettige uitnodigende tekst te schrijven, met ook nog eens de USP's van uw woning. U als eigenaar weet als geen ander de beste punten van uw woning te omschrijven.

 

Nu is alles gereed:

Alles is voorelkaar. De foto's zijn gemaakt, de tekst is klaar en het gevelbord hangt buiten. We gaan online met de woning en wachten de eerste reacties af. Als u voor ons BASIS of EXTRA pakket gekozen heeft sturen wij de geinteresseerde direct aan u door. U krijgt de gegevens zodat u de bezichtigingen kan inplannen. Veel geinteresseerde vinden het erg leuk de eigenaar zelf te spreken, sommige vinden dit wat apart aan u de mensen op het gemak te stellen.

 

De bezichtigingen:

Hier wordt soms erg licht over gedacht. Maar hier ligt ook het onderscheidend vermogen van een makelaar. Het is meer dan rondleiden, makelaars die alleen maar rondleiden kunt u als eigenaar/verkoper 1000% beter vervangen. De bezichtiging is ook een sfeer creëren van een thuis, geinteresseerde moeten zichzelf er zien wonen. De indeling, dat zien ze zelf echt wel. De bijzondere kanten van de woning, daar kan u ze als geen ander bij helpen. Voorkom te veel prijs gesprekken tijdens de bezichtigen, dit is van latere zorg. Tijdens de bezichtigingen is het zaak de waarde van de woning gevoelsmatig te laten stijgen. Bij afscheid/afsluiting nodig wel altijd de mensen uit een bieding te doen, en vraag ook zeker of u ze over twee dagen nog eens mag bellen.

 

De onderhandelingen:

Geinteresseerde brengen een bieding uit. Onafhankelijk welk pakket u bij ons afneemt, wij helpen u met de onderhandelingen. Samen halen we er het maximale uit.

 

VERKOCHT:

Gefeliciteerd! Uw woning is mondeling verkocht. Na onderhandeling volgt een akkoord oftewel, verkocht. Echt verkocht is pas na een handtekening van beide partijen. Wij zullen u binnen alle pakketten voorzien van de koopovereenkomst. Afhankelijk van de gekozen services kunt u ook zelf met de koper afspreken ter ondertekenen. Mocht u het prettiger vinden dat wij alle zaken doornemen met de koper, deze service is incl. vanaf het EXTRA pakket. Na ondertekenen is het helaas ook nog niet klaar. Alles stukken moeten naar de gekozen notaris, en er volgt vaak een periode van lopende ontbindende voorwaarden. Deze zaken kunt u zelf monitoren of u geeft het aan ons uit handen.

 

Transport van uw woning:

Alles is rond, en de transport datum van uw woning is aangebroken. Voordat de koper naar de notaris gaat wordt er nog een eindinspectie afgesproken. Tijdens de eindinspectie worden de meterstanden genoteerd en een ronde gemaakt of de woning in de juiste staat verkeerd. Ook deze service is standaard vanaf het EXTRA pakket.

 

Plan een vrijblijvend gesprek, meldt uw woning aan:

Verkoop van uw woning is een proces wat veel omvat. Welke manier qua verkoop bij u past is niet simpel te beslissen. Meld uw woning aan voor verkoop, het eerste gesprek is voledig vrijblijvend. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

 

 

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.