Huis Verkopen

Uw huis verkopen? Waar moet u beginnen?

Nieuws

Geplaatst door Huizen010.nl, juni, 2018


U heeft besloten uw huis te verkopen, waar moet u beginnen? De eerste keuze is dan wellicht, verkoopt u uw huis zelf of wilt u dat een makelaar dit voor u doet.


Als HUIZEN010 bent u in beide gevallen van harte welkom. Wilt u uw huis zelf verkopen om zo de makelaarskosten zo laag mogelijk te houden? Geen probleem, wij hebben een BASIS en een EXTRA pakket. Binnen deze pakketten verkoop u uw huis zelf, en kiest u welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren.


Laat u liever alle verkoopwerkzaamheden over aan de makelaar. Hiervoor hebben wij het COMPLEET pakket. Het tarief voor dit pakket is slechts 1% van de verkoopsom, wij rekenen geen opstartkosten. U kunt dus met gesloten beurs aanvangen met de verkoop van uw huis.


Wij werken binnen alle pakketten op basis van "no cure, no pay" aangezien u ook geen opstartkosten betaalt is alles zonder enige financiele risico's voor uzelf.


Benieuwd naar uw kansen op de huidige woningmarkt? Wilt u graag vrijblijvend een informatief gesprek met HUIZEN010? Maak een afspraak met ons, we komen oze werkwijze graag aan u toelichten.

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.