Huis verkopen Capelle aan den IJssel

Tips huis verkopen Capelle aan den IJssel

 

Nieuws

Geplaatst door Huizen010.nl do, juli 11, 2018 11:14:19

 

1. Plan vrijblijvend een afspraak met Huizen 010, wij komen graag met u in gesprek.

Plan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij komen ons graag aan u voor stellen. Tijdens een kennismaking kunnen we met u bespreken hoe u de woning graag wil verkopen. Zo kunnen wij onze services aanpassen aan uw wensen. Hierdoor weet u van A tot Z hoe de verkoop zal gaan verlopen en weet u zeker dat de manier van verkopen bij u past.

Afspraak plannen, klik HIER

 

2. Maak foto's van je eigen woning.

Zelf staar je je soms blind op je eigen woning. Pas als je zelf foto's gaat maken, en deze achter je scherm bekijkt, zie je hoe een ander deze straks op de woningsites zal gaan zien. Je zal je verbazen hoe anders je huis er uit ziet op de foto. Aan de hand van de foto's kan je gemakkelijk naar tip 2

 

3. Woning ECHT verkoopklaar maken.

Het plan is toch dat je gaat verhuizen, waarom niet gewoon alvast beginnen? Er is wellicht een adres waar je tijdelijk het een en ander kan opslaan. Begin vast met inpakken van het een en ander en sla dat elders op. Hierdoor is straks de verhuizing gemakkelijker, veel belangrijker de te verkopen woning toont ruimer! Het hoeft niet helemaal leeg, maar het geeft vaak direct een stuk meer ruimte. Ruimte komt de verkoopbaarheid alleen maar ten goede!

 

 

4. Er staan al wat woningen in de verkoop, zelfde makelaar kiezen?

Onze mening, NEE! Het effect hiervan hoeft zeker niet positief te zijn. Het belangrijkste vinden wij dat de manier van verkoop een manier is die bij jou als verkoper past! De woning zal dit dan ook uitstralen en dit komt de verkoop ten goede. Natuurlijk is het belangrijk dat alles in de markt past, maar gespannen verkopen is zelden succesvol.

Wj zeggen niet voor niets; Van ontspannen in de verkoop, naar SUCCESVOL verkocht!

 

 

 

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.