5 Tips woningverkoop

5 tips om uw huis succesvol te verkopen!

 

Nieuws

Geplaatst door Huizen010.nl do, juni 14, 2018 11:54:29

 

1. Maak foto's van je eigen woning.

Klinkt gek maar werkt echt. Zelf staar je je soms blind op je eigen woning. Pas als je zelf foto's gaat maken, en deze achter je scherm bekijkt, zie je hoe een ander deze straks op de woningsites zal gaan zien. Je zal je verbazen hoe anders je huis er uit ziet op de foto. Aan de hand van de foto's kan je gemakkelijk naar tip 2

 

2. Woning ECHT verkoopklaar maken.

Het plan is toch dat je gaat verhuizen, waarom niet gewoon alvast beginnen? Er is wellicht een adres waar je tijdelijk het een en ander kan opslaan. Begin vast met inpakken van het een en ander en sla dat elders op. Hierdoor is straks de verhuizing gemakkelijker, veel belangrijker de te verkopen woning toont ruimer! Het hoeft niet helemaal leeg, maar het geeft vaak direct een stuk meer ruimte. Ruimte komt de verkoopbaarheid alleen maar ten goede!

 

3. Verlichting controleren en aanpassen

Wij doen graag met bezichtigingen alle verlicht aan. Licht geeft ruimte en mensen een prettig gevoel. Zorg dat alle verlichting in de woning werkt. De plekjes waar het soms wat donkerder is zoals toilet, badkamer of keuken doe daar gewoon een iets sterker lampje in.

 

4. Zorg dat alles lekker schoon ruikt.

Nee je hoeft echt niet voor iedere bezichtiging op je knieen door huis om alles te soppen. Als het aan kant is, kan je simpel uit het zicht een schoteltje schoonmaakmiddel zetten. Vergelijk het met de gebakken appeltaart.... Potentiele kopers vinden het prettig om in aangename geuren binnen te komen Opgeruimd en schoon verkoopt beter! Neem simpel jezelf als voorbeeld, als je voor het eerst ergens binnen komt waar geen aangename geur hangt is de eerste indruk niet goed.

Laat ook gewoon een raam op een kantelstand staan, frisse lucht is ook aangenaam. Vooral de slaapkamers en badkamer, lekker luchten!

 

5. Er staan al wat woningen in de verkoop, zelfde makelaar kiezen?

Onze mening, NEE! Het effect hiervan hoeft zeker niet positief te zijn. Het belangrijkste vinden wij dat de manier van verkoop een manier is die bij jou als verkoper past! De woning zal dit dan ook uitstralen en dit komt de verkoop ten goede. Natuurlijk is het belangrijk dat alles in de markt past, maar gespannen verkopen is zelden succesvol.

Wj zeggen niet voor niets; Van ontspannen in de verkoop, naar SUCCESVOL verkocht!

© copyright 2018

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.