Huizen 010 LOGO
Huizen 010 Butler

Bij iedere makelaar is wel een offerte op te vragen, of een "gratis"waardebepaling. Toch moet u als verkoper een hoop moeite doen om achter de kosten van een makelaar te komen. Bij HUIZEN010 gaat dat anders, wij willen vanaf het begin transparant zijn over de kosten van onze dienstverlening. Onderstaand vind u een overzicht van onze verkooppakketten, onder de knop meer informatie vind u de inhoud van dit pakket.


Mocht een pakket net niet bevatten wat u zoekt? Neem contact met ons op, maatwerk is ook geen probleem.


Basis (FUNDA) Pakket

€ 699,-

Extra (FUNDA) Pakket

€ 949,-

Compleet (FUNDA) Pakket

1% van de koopsom**

De makelaarskosten zijn direct duidelijk.

Wilt u geheel vrijblijvend uw kansen op de huidige woningmarkt bespreken? Maak een afspraak voor een gratis verkoopscan, dat verplicht u tot niets. We komen onze werkwijze graag toelichten.

HUIZEN010 zekerheden

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01.  Welke regio werkt HUIZEN010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeentes: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet Rotterdam, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.


02.  Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van HUIZEN010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We zorgen voor een maatwerk oplossing


03.  Komt mijn huis wel op FUNDA?

Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.


04.  Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft zeker niet. Kijk op de pagina woningverkoop hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.


05.  Wie helpt mij tijdens de verkoop?

Huizen 010 is de enige internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen net als een traditionele makelaar graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking kunnen we u meer vertellen over de verschillende pakketten. We kunnen zo samen bepalen welk pakket en welke services er het beste aansluiten bij uw wensen.

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

HUIZEN010-Facebook

Via Facebook houden wij u op de hoogte van het nieuwste woningaanbod van alle aanbieders in de regio. Volg ons op Facebook en zie in één oogopslag het gehele aanbod. Wel zo makkelijk, wij hebben het werk al voor u gedaan.


BASIS-FUNDA

Overweegt u uw huis zelf te verkopen? Goed plan! Binnen ons BASIS-pakket heeft u minimale kosten en toch voldoende ondersteuning. Mochten de werkzaamheden, welke u zelf wil doen, toch tegenvallen? Geen probleem, bij ons kunt u altijd up-graden naar een uitgebreider pakket. Plan een vrijblijvend informatief gesprek. Dit kan op de pagina van het door u gewenste pakket. We denken graag met u mee.


Huizen010-Youtube

HUIZEN010 plaatst zowel op Facebook als op YouTube videos. Tevens delen we videos van collega makelaars in de regio.


Zonder makelaar

Hoe zou u uw huis verkopen?

No cure, No pay.

Echt "no cure, no pay". De kosten voor de verkoop van uw huis betaalt u bij ons altijd achteraf. Wij hanteren GEEN opstartkosten. Dit geldt voor alle verkooppakketten. Huis niet verkocht, geen kosten. Start nu de verkoop van uw woning. Meld deze vrijblijvend aan, we bellen u terug en plannen een afspraak.


Huis verkopen?

9 redenen om een afspraak te maken

Huizen010-USP
Te-Koop-Huizen010

Welke manier van verkopen sluit het beste aan bij uw wensen? We helpen u graag geheel vrijblijvend met kiezen. Laat uw gegevens achter en we bellen u terug. Of start een chat-gesprek.


Verkoop uw huis met HUIZEN010

Voordelig op funda

Lage makelaarskosten

Huizen010-Funda

Voordelig op Funda

We horen vaak dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl, Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar.

COMPLEET - FUNDA

Traditionele makelaarskantoren zijn vaak duur. Zoekt u een alternatief waar de kosten vooraf duidelijk zijn? HUIZEN010 COMPLEET-Pakket. Binnen dit pakket nemen wij u alle werkzaamheden uit handen. U krijgt het tarief van een internetmakelaar met de service van een traditionele makelaar. Uiteraard werken wij met dit pakket ook op basis van "no cure, no pay". Plan een informatief gesprek. Dat verplicht u tot niets.


Huizen010-Twitter

Uiteraard is HUIZEN010 ook op Twitter te volgen. Klik op de afbeelding of op de knop hieronder en volg ons!


Huis verkopen

Voordelig op Funda adverteren

internet makelaar