2 TOP appartementen in woontoren Hooghmonde te koop.

Als HUIZEN010 hebben wij een bijzondere band met dit gebouw. Daarom zijn we extra trots om weer twee appartementen aan te kunnen bieden. Beide appartementen volledig verhuisklaar. Klussen is niet nodig, verhuiswagen bestellen en genieten maar.

Vrij uitzicht over Rotterdam

Koningswaard 193, 3 kamer appartement ca. 92m2, heeft een keurige neutrale PVCvloer. De keuken is van alle gemakken voorzien in een U opstelling. De eigenaar heeft een berging verwijdert waardoor de keuken extra ruim is geworden. Door het verlaagde plafond met spots oogt de keuken extra luxe! Koningswaard 247 is voorzien van  een luxe en complete keuken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet! Maar het uitzicht gaat maken dat je direct verkocht bent. Vanuit de woonkamer kijk je over de skyline van Rotterdam. Bij helder weer tot in Delft en Den Haag. 

Eigen prive parkeerplaats

Beide appartmenten beschikken over een prive parkeerplaats in de inpandige, afgesloten, parkeergarage. Hierdoor dus optimale veiligheid voor uzelf en uw auto. Er zijn nog parkeerplaatsen te koop, mocht u een extra parkeerplaats willen afnemen behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. 

Prijs € 325.000,= k.k.

Prijs € 349.000,= k.k.

HOOGHMONDE, overal dichtbij

HUIZEN010 Hooghmonde

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt

Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

HOOGHMONDE HUIZEN010

Ja! Ik wil een afspraak voor een bezichtiging.

HUIZEN010 makelaars

Voordelen HUIZEN010

Makelaar voor:

Gratis VERKOOPSCAN

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Summary
2 appartementen te koop in Rotterdam
Article Name
2 appartementen te koop in Rotterdam
Description
LET OP: 2 appartementen in de verkoop in woontoren Hooghmonde aan de Koningswaard in Rotterdam. Op de 12e en op de 14e etage, beide appartementen zijn verhuisklaar, keurig afgewerkt en geheel klaar voor de nieuwe bewoner.
Author
Publisher Name
HUIZEN010 makelaardij
Publisher Logo