Binnenkort te koop! 2 appartementen in Hooghmonde

Als HUIZEN010 hebben wij een bijzondere band met dit gebouw. Daarom zijn we weer extra trots om aan te mogen kondigen dat er weer twee appartementen beschikbaar komen. Beide appartementen op hoger gelegen etages en daardoor volledig vrij uitzicht!

UPDATE! Bekijk de appartementen nu!

Koningswaard 137 binnenkort online!

Verhuisklaar, klussen is niet nodig

Beide appartementen zijn daadwerkelijk verhuisklaar. Uiteraard is wandafwerking of kleur nog smaakgevoelig maar de staat van deze appartementen is echt top! Hierdoor is klussen niet nodig. Beide woningen zijn voorzien van luxe afgewerkt sanitair, moderne keuken en strakke wand afwerking.

Eigen prive parkeerplaats

Beide appartmenten beschikken over een prive parkeerplaats in de inpandige, afgesloten, parkeergarage. Hierdoor dus optimale veiligheid voor uzelf en uw auto. Er zijn nog parkeerplaatsen te koop, mocht u een extra parkeerplaats willen afnemen behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. 

Hooghmonde HUIZEN010 makelaars

HOOGHMONDE, overal dichtbij

HUIZEN010 Hooghmonde

Wonen in Hooghmonde heeft als belangrijk voordeel dat je alles bij de hand hebt

Dagelijkse boodschappen, recreatief winkelen, een avondje uit in het theater of even wat drinken op één van de terrassen aan het gezellige plein. Je neemt gewoon de lift naar beneden.

Voorzieningen:
Winkelcentrum Keizerswaard ligt op 50 meter afstand van uw voordeur. Liever winkelen of uitgaan in het centrum van Rotterdam? Openbaar stopt voor de deur, binnen 20 minuten staat u op de Coolsingel. Met het Maasstad Ziekenhuis zijn ook alle medische faciliteiten aanwezig. De appartementen in gebouw Hooghmonde zijn allemaal al gasloos, geen zorgen om de toekomst dus.

HOOGHMONDE HUIZEN010

Koningswaard 227, Rotterdam

Op de 15e etage aan de oostkant van het gebouw. Het appartement is bijna 100m2 voorzien van 2 slaapkamers en twee grote inpandige bergingen (wasruimte en bijkeuken). Badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van inloopdouche (Villeroy en Boch) 120*90cm, wastafelmeubel, handdoekenkast, 2e zwevend toilet en designradiator.

De woonkamer is gelegen aan de oostzijde van het gebouw. De 15e etage geeft u volledig vrij uitzicht. Dit geeft zeer veel licht en ruimte aan het appartement. In de woonkamer een zeer ruime open keuken, Tieleman,  U-opstelling en uiteraard voorzien van diverse inbouw apparatuur. 

Het is een absolute “must see”! Maak nu al een afspraak en wees er als eerste bij!

Bij de prijs van dit appartement is een overdekte parkeerplaats inbegrepen.

Prijs: €319.500,= k.k.

Koningswaard 273, Rotterdam

Op de 19e etage aan de westkant van het gebouw. Het appartement is 90m2  voorzien van 2 slaapkamers en een grote inpandige berging met droger/wasmachine aansluiting en inloopkast.

De woonkamer van dit appartement geeft u volledig vrij  westelijk uitzicht over de volledige skyline van Rotterdam. Dit uitzicht vindt u nergens! In de woonkamer een open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur en een composiet keukenblad. 

Evenals het andere appartement kent deze woning een hoog afwerkingsniveau. Het appartement is volledig voorzien van een visgraat gelegde PVC vloer. Luxe badkamer afwerking, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

Bij de prijs van dit appartement is een niet overdekte parkeerplaats inbegrepen. 

Prijs: €325.000,= k.k.

Ja! Ik wil een afspraak voor een bezichtiging.

CONTACT

Marshallweg 31

3068JN ROTTERDAM

TEL: 010-3076340

Openingstijden:

Maandag      08.00 – 19.00

Dinsdag        08.00 – 19.00

Woensdag   08.00 – 19.00

Donderdag  08.00 – 19.00

Vrijdag          08.00 – 19.00

Zaterdag      11.00 – 15.00

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Summary
Binnenkort 2 appartementen te koop in Rotterdam
Article Name
Binnenkort 2 appartementen te koop in Rotterdam
Description
Beide appartementen zijn daadwerkelijk verhuisklaar. Uiteraard is wandafwerking of kleur nog smaakgevoelig maar de staat van deze appartementen is echt top! Hierdoor is klussen niet nodig. Beide woningen zijn voorzien van luxe afgewerkt sanitair, moderne keuken en strakke wand afwerking.
Author
Publisher Name
HUIZEN010 makelaardij
Publisher Logo