HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Klokstraat 4 Zierikzee

Vrijstaande stadswoning, centrum van Zierikzee

Er zijn van die woningen waar je bij binnenkomst direct verliefd op kan worden. Dit is daar absoluut één van. Keurig onderhouden en super sfeervol. De foto´s worden gemaakt de advertenties worden gebouwd. Uiteraard kunt u als trouwe volger van HUIZEN010 er als eerste bij zijn en de eerste previews zien. Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.

UPDATE: VERKOCHT BINNEN 2 WEKEN

Gegevens van de woning

  • Klokstraat 4 Zierikzee

    perceel ca. 179m2

  • Voorzien van :

    3 ruime slaapkamers, inpandige garage, heerlijke ommuurde binnenstadstuin. Woonopp. ca. 175m2

  • Prijs

    € 324.500- k.k.

NU AL IN VR TE BEKIJKEN

Huis verkopen? HUIZEN010

Ja ik heb interesse en wil graag bezichtigen.

HUIZEN010 makelaar top service

De makelaar die de tijd voor u heeft

U gaat uw huis verkopen? Dan wilt u toch ook dat de makelaar die het voor u gaat verkopen alle aandacht heeft voor uw huis? We horen regelmatig deze zorg bij cliënten, er zijn per slot van rekening meer woningen in de verkoop, hoe houden wij uw woning in het vizier?

Lees meer >>
Riederakker 24 Barendrecht HUIZEN010 makelaardij

Binnenkort te koop, Riederakker 24 Barendrecht

De Riederakker 24 is van begane grond tot aan de zolder etage genieten! Wat een heerlijke woning is dit. Alles voldoet volledig aan hedendaagse eisen en mode. De gehele woning is keurig onderhouden en geheel klaar voor de nieuwe eigenaar. Bel of whatsapp voor een afspraak 010-3076340.

Lees meer >>

FAQ

Meest gestelde vragen.

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing.

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.

HUIZEN010 is de internetmakelaar die het persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Summary
Binnenkort te koop, Klokstraat 4 Zierikzee
Article Name
Binnenkort te koop, Klokstraat 4 Zierikzee
Description
Binnenkort vangen wij aan met de verkoop van deze bijzondere en verhuisklare woning in Zierikzee. Als trouwe volgers van HUIZEN010 hierbij de eerste indruk van deze vrijstaande stadswoning. Interesse? Maak een afspraak, we laten u de woning graag zien.
Author
Publisher Name
HUIZEN010 makelaardij
Publisher Logo