}
Huizen 010 LOGO
Huizen 010 Butler

Over ons


Bij internetmakelen wordt vaak direct gedacht dat de verkoper alles zelf moet doen. Dit is bij HUIZEN010 zeker niet het geval. Wij laten de keuze graag aan u, als verkoper. Wat wilt u zelf doen en wat geeft u uithanden aan ons. Ons motto is:

"Van ontspannen in de verkoop naar succesvol verkocht".

Wilt u kennismaken, of een informatiefgesprek? We maken graag een afspraak,

bel 010-3076340 of klik hier.

Wij zijn, zoals de naam al doet vermoeden, actief in de regio 010. Woont u buiten deze regio, maar wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Geen probleem, we maken een maatwerk oplossing voor u.

Zoekt u een alternatief voor de traditionele, vaak dure, makelaar? Overweegt u uw huis te verkopen en bent u benieuwd naar uw kansen op de huidige woningmarkt? Maak vrijblijvend de afspraak voor een verkoopscan, dat verplicht u tot niets. We bespreken graag uw kansen op de huidige woningmarkt, en we denken graag mee naar een verkoopoplossing die bij u past.

Werkwijze

Onze werkwijze  passen we geheel aan aan uw wensen. We werken met 3 standaard verkooppakkketen, deze zijn eventueel aan te vullen met extra diensten. Tijdens het informatieve gesprek bespreken we met u hoe u de verkoop van uw huis voor u ziet. Uiteraard nemen we alle mogelijkheden met u door, van zelf verkopen tot full-service. Op deze manier maken we het maatwerk pakket voor u. De kosten voor de verkoop van uw huis zijn direct duidelijk, er volgen geen verrassingen meer.

Bij HUIZEN010 betaalt u alle kosten achteraf, u betaalt zelfs geen opstartkosten. Hierdoor kunt u volledig kostenloos aanvangen met de verkoop. De totale afrekening / betaling vindt plaatst bij de notaris bij overdracht van uw woning, u heeft zelf daar geen zorgen aan.


HUIZEN010 zekeheden

Woning Verkoop

We horen vaak dat er gekozen wordt voor een NVM of VBO makelaar omdat men denkt dat het de enige manier is om op Funda te adverteren. Met HUIZEN010 staat u op alle grote huizensites dus ook Funda en o.a. Jaap.nl, Woningzoeker, Marktplaats, Pararius etc. Allemaal al vanaf ons Basis-pakket. HUIZEN010 is een echt onafhankelijke makelaar.

REVIEWS

HUIZEN010 - review makelaar
HUIZEN010 - Review makelaar
HUIZEN010 - Review makelaar
HUIZEN010 - Review makelaar
HUIZEN010 - Review
HUIZEN010 - Review
HUIZEN010 - Review
HUIZEN010 - Review
HUIZEN010 - Review  makelaar
HUIZEN010 - Review
HUIZEN010 - Review
HUIZEN010 - Review

© copyright 2019

Huizen010.nl

Handelsnaam van SPVGM bv.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01.  In welke regio werkt HUIZEN010?

Zoals de naam al verklaart is het werkgebied van HUIZEN010  de regio 010. Hierin  vallen de volgende gemeenten: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet, Maasland, Maassluis, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam,Schiedam en Vlaardingen.


02.  Kan ik buiten de regio 010 ook gebruik maken van HUIZEN010?

Geen probleem, neem contact met ons op. We helpen u en zorgen voor een maatwerk oplossing..


03.  Komt mijn huis wel op FUNDA?

Ja absoluut. Uw woning wordt geadverteerd op FUNDA, Huislijn, Pararius, Marktplaats, Facebook, Twitter, Jaap etc.


04.  Moet ik zelf de bezichtigingen doen?

Nee, dat hoeft niet. Klik op de pagina woningverkoop: hier staan onze drie verkooppakketten en de eventueel aan te vullen services.


05.  Wie helpt mij tijdens de verkoop?

Huizen 010 is de internetmakelaar die het graag iets persoonlijker maakt. We komen altijd graag eerst kennis maken. Tijdens de kennismaking informeren wij uitgebreid over de verschillende pakketten. Samen met u bepalen wij welk pakket en welke diensten er het beste aansluiten bij uw wensen.

Woning voordelig op funda

Makelaar voor regio Rotterdam