Linker Rottekade 127H
Huizen010
Huizen010-butler

Linker Rottekade 127H, Rotterdam

Appartement incl parkeerplaats op 1500m van het stadcentrum van Rotterdam

Prijs:          € 239.500,- k.k.

Status:             Beschikbaar

Oplevering:      Per direct

Type object:     Appartement, 2-kamers

Soort bouw:     Bestaande bouw

Bouwperiode:  2005

HTML Editor - Full Version

Twee kamer appartement | ca. 70m2 | Balkon Zuid-West:


Twee kamer hoekappartement op de vierde etage voorzien van eigen berging en inpandige afgesloten parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.   

Aan de voorzijde is de woning voorzien van een zonnig balkon op het zuidwesten.  Het appartement is onderdeel van het in 2005 opgeleverde appartementencomplex “De Groene Rotte” een hoogwaardig complex gelegen aan de Rotte. Zowel het centrum van Rotterdam als het Kralingse bos zijn binnen enkele minuten te bereiken. Openbaarvervoer faciliteiten zijn op loopafstand.


INDELING


Begane grond,

Het portiek / Centrale entreehal om het gebouw te betreden, is afgesloten. Hier bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau. De etages zijn bereikbaar per lift of via het trappenhuis. De privé-bergingen en de parkeergarage zijn gelegen in de kelder. Het appartement is voorzien van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen (afgesloten) parkeergarage.


4e etage:

Het appartement bevindt zich op de 4e etage aan het einde van de galerij. Hierdoor ontstaat optimale privacy omdat niemand het appartement hoeft te  passeren.

In de hal van het appartement bevinden zich de meterkast en het toilet.


De woonkamer bevindt zich op de hoek van het gebouw hierdoor heeft het appartement een goede lichtinval. Evenals als de woonkamer heeft ook het balkon de ligging op het zuidwesten, deze is dus heerlijk zonnig.

Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hierin de aansluitingen voor wasmachine, wasdroger en de cv-ketel. Vanuit de woonkamer is de zeer royale slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer grenst aan de ruime badkamer welke is voorzien van douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2005

- Energielabel B

- Eigen grond

- ca. 70m2

- Eigen parkeerplaats in de afgesloten garage, in de kelder.

- Privé berging

- Actieve VVE, Bijdrage €161 per maand

- Op levering per direct mogelijk

- CV Ketel revisie 2015


Let op:


Bovenstaande presen­tatie is niet meer dan een uitno­di­ging, er kunnen geen rechten of verplich­tingen aan worden ontleend.

Appartement Rotterdam

Appartement te koop

Nieuw in de verkoop